14 dagen bedenktijd

V.a €75 gratis verzending

Levering binnen 1-2 werkdagen

0
Winkelwagen
€ 0,00
Het kan voorkomen dat u een product wilt retourneren. Dit kan bij ons binnen 14 dagen na het verstrijken van de bedenktermijn, zonder opgaaf van reden. Let op: de retourkosten zijn wel voor eigen rekening. U heeft14 dagen om het retour te melden. Dit kan door ons te mailen en (eventueel) het modelformulier voor herroeping te gebruiken. Vanaf het moment van melden heeft u nog 14 dagen om de bestelling daadwerkelijk te retourneren. De 14 dagen retourrecht gaat in vanaf de dag dat u het artikel ontvangen heeft.

De volgende artikelen kunnen helaas geretourneerd worden:

- Artikelen die geheel uit de verpakking worden gehaald. Omdat wij willen garanderen dat alleen ongebruikte producten door ons worden verkocht, mogen artikelen niet geheel uit de verpakking worden gehaald. Dit komt omdat het  voor ons niet mogelijk is om te kunnen beoordelen of een artikel gebruikt is, nadat het artikel geheel uit de verpakking is gehaald.
Om de kleur en/of kwaliteit van het artikel te beoordelen, is het niet nodig om het artikel geheel uit de verpakking te halen. Wij willen u dus alle ruimte geven om het artikel goed te kunnen beoordelen, maar willen u ook kunnen garanderen dat het artikel ongebruikt is.

Retourproces

1. U verzendt de artikel(en) naar het onderstaande adres. Het dient duidelijk te zijn voor ons om welke ordernummer het gaat. Wij raden u ook aan om het verzendbewijs te bewaren.

U kunt ook het modelformulier voor herroeping gebruiken.

Beddengoedwereld.nl
3081PR Rotterdam
Millinxstraat 68B

2. Na het verzenden van de producten, kunt u ons (eventueel) mailen zodat we de geretourneerde producten kunnen aannemen, tevens zijn we dan op de hoogte van uw verzending.

3. Zodra we de geretourneerde producten hebben ontvangen en gecontroleerd, ontvangt u het bedrag van de producten binnen 1-5 dagen op uw rekening. Indien u de gehele bestelling retour heeft gestuurd, krijgt u de betaalde verzendkosten terug van ons.
 

Algemene gegevens

Beddengoedwereld
Millinxstraat 68B
3081 PR Rotterdam
Kvk: 73225886
BTW nummer: NL002398629B53
E: sales@beddengoedwereld.nl
T: 0181-508050
Bereikbaar van 10:00 t/m 16:00
 

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn  inclusief  BTW   

Powered by CCV Shop software webshop

ContactNeem contact op